Arsenal - Chelsea

England: FA Cup
Arsenal P. Aubameyang (Str. 28), P. Aubameyang (67)
Wembley StadiumFuld tid2-1
Chelsea C. Pulisic (5), M. Kovačić (73)
LineupReferatVideo

Lacazette:
FA Cuppen kan redde vores sæson

Af Raymund Nelausen

I aften spilles finalen mellem Arsenal og Chelsea i FA Cuppen. Ifølge Alexandre Lacazette kan en sejr til den røde del af London redde Arsenals sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal sluttede Premier League på en ottendeplads, som er klubbens dårligste placering i 25 år. Det har ikke været den bedste sæson for Mikel Artetas tropper, men den kan stadig reddes. Arsenal har nemlig mulighed for at få en pokal med hjem, hvis de slår Chelsea i FA Cup-finalen.

Det bliver en vigtig kamp for Arsenal, da de også kan kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson, hvis de løber med sejren i aften. Alexandre Lacazette ved godt, hvor vigtig finalen er for klubben og fansene.

- Vi er spændte, da vi kan redde vores sæson med en pokal. Det vil betyde meget for os og klubbens fans. I ligaen endte vi på en dårlig placering, og vi tabte til Olympiakos i Europa League, så vi har misset en del af vores mål i denne sæson. Det er derfor, det kan redde vores sæson, udtaler Alexandre Lacazette.

Arsenal har tidligere haft stor succes i FA Cuppen. De har vundet den 13 gange, og hvis de også vinder i aften, vil det være en ny rekord i engelsk fodbold. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 18:30.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Alexandre Lacazette

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik