Fodbold nyheder

Barcelonas tre transferønsker

Af Raymund Nelausen

FC Barcelona leder efter forstærkninger til næste sæson, og de har allerede fundet tre spillere, som kan hæve niveauet i bagkæden.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona missede mesterskabet i denne sæson til Real Madrid. Nu skal de så i gang med at styrke truppen, og det er især i forsvaret, at de leder efter forstærkninger. Ifølge Mundo Deportivos oplysninger har de tre forsvarsspillere på deres ønskeliste.

Den første er Eric Garcia fra Manchester City. Hans kontrakt udløber til næste sommer, og der er tvivl om, hvorvidt han vil forlænge den. Det vil Barcelona udnytte og hente spilleren hjem til Spanien, hvor han tidligere fik sin fodboldopdragelse på La Masia i Barcelona.

FC Barcelona er ikke i den bedste økonomiske situation, og leder derfor efter spillere, hvis kontrakt snart udløber. Det gør Juan Bernats, da hans kontrakt med Paris Saint-Germain også udløber i 2021. Venstrebacken har kendskab til La Liga, og det ser Barcelona som en fordel. Bernat spillede for Valencia i perioden 2011 – 2014.

Sidste mand på listen er Bayern Münchens David Alaba. Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, har Alaba længe været rygtet videre i karrieren. Han vil gerne til FC Barcelona, men hans løn kan blive et problem. Bayern München vil gerne stadig forlænge med forsvarsspilleren, men hvis det ikke lykkedes, så skal han sælges i dette transfervindue.

Det er nogle dygtige spillere, som FC Barcelona går efter, når de skal have forstærket deres forsvar. Især Eric Garcia kunne blive en god tilføjelse og være en del af en langsigtede plan, da spanieren blot er 19 år gammel. Hvis de går efter at forstærke truppen fra dag et af, må løsningen være David Alaba, som kan spille flere pladser i bagkæden.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik