Fodbold nyheder

N'Doye ikke tilfreds med FCKs tilbud

Af Raymund Nelausen

Dame N'Doye går i dag ud og udtaler, at FCKs tilbud om en forlængelse ikke var acceptabelt.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af Superligaens største stjerner nogensinde stoppede i går hos F.C. København. Hovedstadsklubben meddelte at parterne ikke kunne blive enige om en ny aftale, og takkede derfor for deres tid sammen.

Nu tager Dame N'Doye så bladet fra munden, og kommer med sin version af bruddet med F.C. København. På Instagram fortæller angriberen, at han blev tilbudt en ny aftale, men at den var langt under, hvad han forventede.

- I spørger alle, hvorfor jeg rejser. Jeg rejser ikke, men nogle tilbud betyder rejs. Det er under alle omstændigheder sådan, det er, skriver Dame N´Doye på sin Instagram-profil.

Det kom som et chok for de fleste, da det blev officielt, at N'Doye og F.C. København gik fra hinanden. Især når man tager angriberens vigtighed i mente, hvor han eksempelvis scorede det afgørende mål mod FC Nordsjælland, der sikrede ”Løverne” andenpladsen i Superligaen.

Det er den farlighed, som F.C. København nu siger farvel til. Det kommer på et skidt tidspunkt, da de i næste uge tager imod tyrkiske Istanbul Basaksehir i Europa League. En kamp F.C. København skal vinde for at gå videre til kvartfinalen.

Selvom bruddet virker til at have været grimt, så giver Dame N'Doye udtryk for, at han ikke bærer nag over beslutningen.

- Jeg tilgiver alle, og jeg ønsker FCK held og lykke. Kun Gud ved, om vi mødes igen. Jeg vil savne mine holdkammerater helt vildt - jeg elsker jer, gutter, skriver Dame N'Doye på Instagram.

Mere om Dame N'Doye

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik