Fodbold nyheder

Breaking:
N'Doye og FCK går hver til sit

Af Troels Drasbech

Den målfarlige angriber har spillet sin sidste kamp for FCK.

Article image
Ritzau-Scanpix

F. C. København og Dame N'Doye går hver til sit, da parterne ikke kunne blive enige om en ny aftale. Det bekræfter klubben på deres officielle Twitter-profil.

Den 35-årige angriber har spillet for hovedstadsklubben over to omgange, hvor det sammenlagt er blevet til 118 mål i 217 kampe - det sidste mål faldt i 2-1-sejren over FCN, hvilket sikrede 'Løverne' andenpladsen i Superligaen. Det seneste år har dog båret præg af slemme skader.

- N'Doye er uden tvivl den bedste angriber i klubbens og Superligaens historie, og han skriver sig en i historiebøgerne som en af de største i FCK nogensinde. Det kan der ikke være to meninger om, fortæller Ståle Solbakken ifølge klubben.

- Vi havde også et ønske om at beholde ham i klubben et år endnu trods de alvorlige skader, men han har takket nej til de tilbud om kontraktforlængelser, vi har fremlagt. Her har vi tilbudt både en kortvarig aftale, så han kunne spille med mod Basaksehir og en forlængelse frem til næste sommer.

- Vi er kede af, at vi ikke har kunne nå til enighed, men vi har været igennem meget sammen, og vi skilles som venner med masser af respekt for hinanden.
Vi kommer til at savne ham i klubben, men døren vil altid være åben for ham, afslutter Solbakken.

Dermed skal FCK formentlig ud og finde en ny angriber til at erstatte målfarlige N'Doye, hvis klubben skal kæmpe med om titlen i næste sæson.

Mere om Dame N'Doye

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik