Brentford - Barnsley

England: Championship
Brentford
Griffin ParkFuld tid1-2
Barnsley
LineupReferat

Gyser-aften i vente:
Dansker vil ødelægge Brentfords oprykning

Af Jonathan Kjær Troelsen

Op- og nedrykning skal afgøres i aften i Championship.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er en vigtig aften for flere danskere i Championship. Brentford med danske Thomas Frank som manager og med adskillige danske spillere i truppen kæmper for direkte oprykning, mens Barnsley og Mads Juel Andersen skal kæmpe for overlevelse i rækken. Netop de to hold mødes i sidste spillerunde, hvor alle kampe bliver fløjtet i gang 20.30.

Hvis Brentford vinder kampen og West Bromwich taber point i deres kamp, kan Thomas Frank og co. kalde sig Premier League-hold næste sæson. Derimod er Mads Juel Andersen og Barnsley tvunget til at vinde selvsamme kamp, hvis de skal håbe på at undgå nedrykning. I tilfælde af sejr skal Luton og Charlton begge snuble i deres kampe for at redde Barnsleys liv i Championship.

- Jeg ser vores chancer som gode. Vi har været stærke mod topholdene igennem hele sæsonen. Vi skal lukke godt af bagi og så få scoret en pind eller to, siger Mads Juel Andersen ifølge bold.dk.

- Brentford har jo været outstanding på det seneste, og det er fedt at se. Jeg har spillet sammen med Christian Nørgaard, og jeg har haft Thomas Frank som træner, så jeg også glad på deres vegne over deres succes, men jeg er 100 procent klar til at slå dem, fortæller den danske forsvarsspiller videre.

Brentford har utrolige otte danske spillere i førsteholdstruppen. Det er Christian Nørgaard, Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen, Luka Racic, Mads Bech Sørensen, Mads Roerslev Rasmussen, Japhet Sery Larsen og Emiliano Marcondes.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik