Fodbold nyheder

Officielt: Santi Cazorla fortsætter karrieren i Qatar

Af Nicolai Christensen

Den spanske magiker har valgt at fortsætte sin karriere hos Al-Sadd, der har Xavi Hernandez som træner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Santi Cazorla spillede i weekenden sin sidste kamp for Villareal, og der har derfor været tvivl om, hvor den lave spanier ville fortsætte karrieren, og valget er faldet på Al-Sadd fra Qatar. Den 35-årige midtbanespiller fortæller selv på sin Instagram, at han glæder sig til at repræsentere klubben, og at arbejde sammen med den tidligere Barcelona-anfører, Xavi.


- Jeg er glad for at kunne annoncere, at jeg vil spille for Al-Sadd i næste sæson, med en af de bedste holdkammerater jeg har haft, Xavi Hernandez, lyder det fra Santi Cazorla på hans Instagram.

Santi Cazorla, der tilbage i 2016 blev fortalt af nogle læger, at han aldrig ville komme til at spille fodbold igen, har i denne sæson vist, hvor dygtig en fodboldspiller han er på trods af hans 35 år. Han har i denne sæson været impliceret i 20 scoringer, med 11 mål og 9 oplæg.

Det bliver den femte klub som Cazorla skal repræsenterer i en karriere, der har bragt ham forbi Villareal, Malaga og Arsenal som de primære klubber, hvor han specielt i Villareal og Arsenal har efterladt sig et godt ry, som en dygtig fodboldspiller, og god holdkammerat. Han har også landskampe for Spanien på cv´et, som han har optrådt for hele 81 gange.

Mere om Santi Cazorla

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik