Fodbold nyheder

Engelsk transferkrig:
Første bud er afgivet på Højbjerg

Af Christian Bang Jensen

Tottenham har vist stor interesse for Pierre-Emile Højbjerg, men nu melder Everton sig ind i kampen om den danske midtbanespiller med et officielt bud.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der bliver kamp om at få danske Pierre-Emile Højbjergs underskrift i det kommende transfervindue.

Tottenham har længe stået klar på startstregen for at sikre sig den centrale midtbanedynamo, men nu melder Everton sig ind i kapløbet efter at have afgivet et officielt bud.

Ifølge ’Evening Standard’ har manager Carlo Ancelotti og ”The Toffees” afleveret et bud på omkring 200 millioner kroner for 24-årige Pierre-Emile Højbjerg. Meldingerne fra det engelske er, at danskerens nuværende klub, Southampton, endnu ikke har svaret på tilbuddet fra Merseyside-klubben, ligesom ’Spurs’ ej heller har afleveret et konkret bud. Tottenham skulle dog planlægge et bud, hvori backen Kyle Walker-Peters skulle indgå sammen med en pose penge. Den 23-årige englænder er i øjeblikket udlånt til netop Southampton.

"The Saints" har ifølge flere engelske medier sat prisen for Pierre-Emile Højbjerg på omkring 290 millioner kroner. Dog skulle de være klar til at forhandle med interesserede parter, da danskeren har udtryk et ønske om at skifte, med henblik på at spille Champions League og kæmpe med om mesterskaber.

Pierre-Emile Højbjerg kom til Southampton i 2016 fra Bayern München for omkring 125 millioner, og her er det blevet til 132 kampe, fem mål og en kort tid som anfører for ”The Saints.”

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik