Fodbold nyheder

Efter CAS-dom vil City forlænge med Guardiola og købe stort ind

Af Henrik Varbøl Andersen

Den engelske-storklub kender nu sin fremtid, og de vil med det samme i gang med at investere. Første step er managerens kontrakt, der skal forlænges.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ovenpå dagens afgørelse fra CAS som frifandt Manchester City, og gav dem lov til at spille Champions League fra næste sæson, vil de tidligere mestre nu forlænge Pep Guardiolas-kontrakt og sikre flere forstærkninger til holdet, skriver 90min.

Guardiolas kontrakt med ”The Citizens” udløber næste sommer, og han har tidligere været fremme med, at han kunne fristes til at forlade det engelske. Nu vil klubben forsøge at holde lidt længere på deres succesfulde-manager. Det skal blandt inkludere flere af ønskespillerne til næste sæson.

The Guardian er fremme med at klubben vil love Guardiola et transferbudget på over en milliard kroner til nye spillere. Dette skal være med til at sikre, at ”The Citizens” med spanieren i spidsen kan lukke hullet op til Liverpool i næste sæson og igen blive engelske-mestre.

En af spillerne på Guardiolas-ønskeliste er efter sigende David Alaba fra Bayern München. Manchester City forsøgte at få Alaba med i bytte for Leroy Sane, som de tyske mestre for nylig hentede hjem. Det lykkedes ikke at bytte, men den spanske-manager er stadig stor fan af den østrigske forsvarer, og vil fortsat gerne tilknytte ham til klubben.

Andre steder i de engelske aviser gættes der på, at Kalidou Koulibaly fra Napoli skal forstærke defensiven hos de lyseblå. 90min mener, at Guardiola har været træt af at se spillere som Harry Maguire og Jorginho havne hos konkurrenterne i England, og derfor vil han have større økonomiske muligheder her til sommer. Holdet skal forstærkes, mener han for at lukke hullet op til Liverpool.

En ting mener 90min er helt sikkert, og det er at City planlægger stort i sommerens transfervindue. Ledelsen er heller ikke i tvivl om, at bedste mand til at lede projektet fortsat er Pep Guardiola, og nu kan klubben altså igen lokke med Champions League-fodbold.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea