Tottenham - Arsenal

England: Premier League
Tottenham S. Heung-Min (19), T. Alderweireld (81)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid2-1
Arsenal A. Lacazette (16)
LineupReferatVideo

Mikel Arteta:
Intet nyt vedrørende Özil

Af Nicolai Christensen

Arsenal-manager, Mikel Arteta, var naturligvis skuffet over deres nederlag i North London-derbyet.


Arsenal tabte søndag med 1-2 til rivalerne fra Tottenham, og blev efter kampen blev Arsenal-manager Mikel Arteta spurgt ind til en masse omkring kampen, hvor han synes spillerne gjorde hvad han krævede af dem, men samtidig følte han, at der stadig mangler noget for at kunne komme tilbage til det stadie, hvor de ser sig selv.

- Jeg er skuffet og frustreret og har virkelig ondt af spillerne, fordi måden de spillede på og personligheden de viste i dag. Det er præcis hvad vi ønskede at gøre. Men åbenlysende, hvis du giver to mål væk som vi har gjort til disse spillere, så er det vanskeligt at vinde et derby, lyder det fra Arteta til Arsenal.com.

- Kigger man på pointene, er det et massivt slag, fordi vi har set resultaterne fra denne weekend. Men vi vil blive ved med at kæmpe imens vi har håb. Det er hvor vi står lige nu og vi vil jagte på to måder (jagte en europæisk plads, red.) – en er i ligaen og den anden er i FA Cuppen. Vi gør vores for at slutte sæsonen bedst muligt.

Da han til sidst bliver spurgt ind til Mesut Özil skøjter han hurtigt over spørgsmålet, og det ligner Arsenals fremtid med Arteta ved roret bliver uden tyskeren.

- Han (Mesut Özil, red.) er stadig i den samme position han var i sidste uge eller to-tre uger siden, og vi har sagt, at vi tager det internt. Jeg har intet at sige.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik