Fodbold nyheder

Lykkelige Mané:
Vores mål er 250 mere

Af Troels Drasbech

Senegaleseren kommer med enormt store roser til Firmino og Salah, der sammen med Mané agerer fronttrio i Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter Mohamed Salahs to kasser i midtugens opgør mod Brighton, har Liverpools fronttrio opnået en yderst imponerende milepæl. Salah, Sadio og Firmino har nu tilsammen scoret hele 250 mål i de seneste tre sæsoner i klubben.

- Jeg tror, vores mål er 250 mere samt flere trofæer med Liverpool, fortæller Mané til Liverpoolfc.com via et videoopkald.

- Jeg synes, det er utroligt. Det er ikke nemt at spille i England og score den mængde af mål - der er så mange gode hold og stærke forsvarsspillere. Vi stræber altid efter en hårdere arbejdsindsats for at forbedre os selv og gøre det bedste for holdet.

Mané har i interviewet kun rosende ord omkring sine to angrebskollegaer:

- Hvis man spiller sammen med de to, så kan du (intervieweren, red.) endda spille med - de gør alting nemmere for dig.

Man skal dog ej forglemme senegaleseren selv i alt den ydmyghed, da det offensive es selv har opretholdt et fremragende scoringssnit. Mindst 20 mål i hver af de seneste tre sæsoner viser stabiliteten hos venstrekanten. Mané udtrykker da også udelukkende glæde i slutningen af interviewet:

- Jeg kunne ikke være mere glad og stolt over at være Liverpool-spiller. Det har været en fantastisk sæson og generelt fire gode år for mig. Jeg er virkelig glad for mine holdkammerater, personalet - alting!Mere om Sadio Mané

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik