Fodbold nyheder

Hazard og Vinicius Junior tilbage for Real Madrid

Af Daniel Pantic

Eden Hazard vender tilbage til Real Madrids startopstilling til fredagens opgør mod Alaves, mens Vinicius Junior også er meldt klar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Detaljerne er fremhævet af forsiderne af fredagsudgaverne af både Marca og Diario AS, som hævder, at både Eden Hazard og Vinicius Junior er meldt klar til fredagens kamp mod Alaves.

Hazard var ikke med i kampene mod Getafe og Athletic Bilbao, da han var ude med en fodskade, men han er meldt klar til at få sin blot 14. La Liga-start i en sæson hæmmet af skader.

Der var frygt tidligere torsdag, at Real Madrid-angriberen Vinicius Junior ikke ville være tilgængelig til kampen, efter at hans coronavirus-test havde en fejl, hvilket betød, at han måtte vente på, at resultaterne af en opfølgende test blev færdiggjort - testen viste sig at være negativ - og dermed kunne han vende tilbage til træning med hans holdkammerater.

Begge nøgleangribere er nu klar til fredagens kamp mod Alavas, som ligger blot tre point over nedrykningsstregen, og som har tabt seks af deres sidste syv kampe.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea