Fodbold nyheder

Palace kæmper med engelske klubber om Celtic-bomber

Af Christian Kern Hansen

Crystal Palace, Leicester og Leeds United skulle alle tre være interesseret i Celtic-skarpretteren Odsonne Edouard.

Article image
Ritzau-Scanpix

Odsonne Edouard har været storspilede i Celtic i denne sæson, og har scoret hele 27 mål, samt lavet 21 assists i 45 kampe for Glasgow-klubben. I den skotske liga har den 22-årige angriber lavet hele 21 mål i 27 kampe, og Celtic-angriberen var da også på pletten, da skotterne gæstede FC København tidligere på året i Europa League. Det imponerende scoringsgennemsnit har naturligvis fået andre klubber til at få øjenene op for den målfarlige angriber, og nu skriver den skotske udgave af The Sun, at Crystal Palace igennem en længerevarende periode har været lune på Edouard, men at også andre klubber er interesseret i ham. Også Premier League-kollegaerne fra Leicester skulle være interesseret, mens Championship-førerholdet Leeds United ligeså er.

Den skotske udgave af The Sun skriver, at på trods af, at Celtic ikke ønsker at sælge angriberen denne sommer, så vil et bud på cirka 205 millioner danske kroner alligevel være højt nok til, at klubberne kan igangsætte forhandlinger om spilleren.

Odsonne Edouard blev i sommeren 2017 i første omgang sendt på lån i Celtic, hvorefter, at den skotske storklub året efter købte angriberen permanent fra den franske hovedstadsklub PSG. Odsonne Edouard har generelt et imponerende scoringsgennemsnit i Celtic-trøjen, i det angriberen har præsteret 60 mål i 126 kampe for skotterne.Mere om Odsonne Édouard

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik