Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 2
(0 - 1)
FC Nordsjælland
Brøndby
A. Maxsø (34), S. Hedlund (68)
StillingReferat
David Øhrstrøm

Sikker Brøndby-sejr i Farum

Brøndby leverede deres bedste præstation længe og vandt en fortjent sejr i Farum.
Hjemmeholdet fra Farum kunne overhale dagens gæster fra Brøndby med en sejr i deres indbyrdes opgør. Begge hold havde desuden hårdt brug for en sejr for at holde drømmen om medaljer i live, og indhente AGF på tredjepladsen.

Kampen startede som ventet i et højt tempo, hvor begge hold virkede til at ville frem over stepperne. Målchancer var dog en mangelvare i det første kvarter af kampen.

Efter tyve minutter fik Diomande en god chance, da han brød igennem i siden, men fik sit skud blokeret af Schwäbe. Ligeledes fik Hedlund en chance fra kanten af feltet minuttet efter, men han spakede langt over.

Brøndby fik dog bragt sig i front efter en halv time, men efter lidt udvekslinger mellem dommer og linjedommer, blev målet annulleret for offside. Brøndby tog dog revanche få minutter efter, hvor Uhre kom fri i dybden, og blev nedlagt af Peter Vindahl. Maxsø tog sig sikkert af straffesparket, og bragte gæsterne i front ti minutter før pausen.

FC Nordsjælland kom bedre med efter målet, og havde bolden en del. Det kneb dog med at spille sig igennem et kompakt og solidt Brøndby-hold der virkede godt indstillet, og derfor var gæsterne foran ved pausen.

Nordsjælland fik en stor chance efter en time, men det flade indlæg blev sparket langt over mål af Sulemana. Nordsjælland virkede langsomt til at få bedre fat i kampen, og de lagde Brøndby under større pres.

Brøndby kunne samtidig lure på omstillinger, og sådan en gjorde, at Uhre ramte stolpen midtvejs i halvlegen. Hedlund modbeviste en ellers sløj præstation fra ham, da han med lidt over tyve minutter igen, bragte Brøndby foran med to mål efter et godt opspil.

Værterne blev ved med at prøve, men tingene ville bare ikke lykkes. Brøndby slog derimod autopiloten til efter den anden scoring, og sejren var reelt aldrig i fare. Med de tre point er Brøndby nu kun seks point efter AGF på tredjepladsen, og de har samtidig tre point ned til dagens modstander på femtepladsen.






MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER