Fodbold nyheder

- Jeg er meget tilfreds med Eriksen

Af Malthe Noes

En blandet start i Italien ser nu ud til at vende mod lysere tider for danskeren…

Article image
Ritzau-Scanpix

Et mål i pokalsemifinalen mod Napoli og så endda på direkte hjørnespark. Danske Christian Eriksen åbnede lørdages kamp mod Napoli, hvor Inter skulle gå sejrsrigt ud af opgøret med en 2-0 sejr.

Siden Eriksens ankomst til Milano fra Tottenham tilbage i januar har danskeren skulle bruge ekstra lang tid på at tilpasse sig. Sproget, kulturen og den taktiske forståelse manglede i starten, men nu ser det ud til, at Eriksen har fundet det rette spor. I hvert fald var der roser at hente efter lørdagens kamp, hvor træner, Antonio Conte, udviste glæde over Eriksens præstation:

- Jeg er rigtig godt tilfreds med Eriksen. Han integrerer sig, og man kan se resultaterne af disse ugers arbejde, siger træneren efter kampen, der endte 1-1.

- Jeg er glad for, at Eriksen ser ud til at være mere tilpas, og at vi har arbejdet med ham fysisk og taktisk, hvilket man kunne se.

- Han spillede bag angriberne i en 3-4-1-2-formation. Han skulle have øje på Diego Demme, når vi ikke havde bolden. Eriksen løber 10-12 kilometer i hver kamp, og jeg er meget tilfreds med det, vi så fra ham mod Napoli, siger Conte ifølge Football Italia.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea