Fodbold nyheder

Chelsea og Juventus jagter den næste Neymar

Af Christian Bang Jensen

Kaio Jorge, der til dagligt spiller for Santos, kan meget vel gå hen og blive det næste store talent fra den brasilianske talentfabrik, der tager til en af Europas store adresser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Unge offensive brasilianske talenter er altid interessante for de største europæiske klubber, og nu er en ny komet måske på vej ind på den europæiske fodboldscene.

Kaio Jorge, en 18-årig brasiliensk angriber fra storklubben Santos, bliver ifølge det spanske transfermedie ”Fichajes.com” og engelske ”The Sun” jagtet af både Chelsea og Juventus.

Det unge talent kan dermed blive den næste ”Santástico” (sammentrækning af Santos og Fantástico), som tager fra en af Brasiliens største klubber og over Atlanten. Han vil således gå i fodsporene på ingen ringere end Robinho, Neymar og Rodrygo, der alle har taget samme vej fra Santos til Europa.

Kaio Jorge har kontrakt med Santos til sommeren 2021, og derfor vil han formentlig ikke være dyr i en transfer. Endvidere kan han hentes gratis til næste sommer.

Brasilianeren har ”kun” spillet seks kampe for Santos indtil videre, men har allerede vist sig som et af de største talenter i årgang 2002. Han var således med til at vinde U/17 VM med Brasilien i 2019 med fem mål i turneringen og et mål i finalen mod Mexico. En finale Brasilien vandt 2-1.

Mere om Kaio Jorge

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik