Fodbold nyheder

Åbning for dansker - troldmanden er skadet

Af Christian Bang Jensen

Med Antoine Griezmann, Luis Suarez og Lionel Messi klar ser det svært ud for Martin Braithwaite i forhold til spilletid. Men tirsdag kom der en mulig åbning hos Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Martin Braithwaites skifte til FC Barcelona blev en realitet den 20. februar, var årsagen, at angriberen Luis Suarez var blevet langtidsskadet, og en klausul i det spanske fodboldsystem gjorde, at den catalanske storklub måtte hente en reserve ind uden for transfervinduet.

Coronapausen har dog udskudt hele sæson, og lazarettet i Barça er i denne periode blevet markante profiler mindre. Således er både Antoine Griezmann, Luis Suarez og Lionel Messi klar, og situationen ser derfor vanskelig ud for danske Martin Braithwaite. I hvert fald indtil tirsdag eftermiddag.

Her måtte den argentinske troldmand Lionel Messi udgå med stærke smerter, og en scanning viste efterfølgende, en rift på en muskel i det højre ben, beretter den spanske tv-station TV3. Onsdag havde Lionel Messi selvtræning for at fokusere på skaden.

Det er endnu uvist om den 32-årige argentiner bliver klar til sæson-genåbningen i den kommende uge, hvilket har givet et håb for Martin Braithwaite, der kæmper med unge Ansu Fati om at være førstereserve til de tre forreste pladser.

La Liga-sæsonen genoptages torsdag (11. juni) med ”El Derbi Sevillano” mellem Sevilla og Real Betis, mens Barcelona starter på udebane mod Real Mallorca om lørdagen.

Catalonierne indtager La Ligas førsteplads med to points forspring ned til ærkerivalerne fra Real Madrid og med elleve kampe tilbage af sæsonen.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik