Fodbold nyheder

FCK klar med plan om tilskuere på stadion

Af Annemette Svane

I FC København håber man, at man snart kan få tilskuerne tilbage på stadion, og i den forbindelse har man udarbejdet en plan.

Article image
Ritzau-Scanpix

Superligaen er netop genstartet efter flere måneders pause, men tingene er ikke helt som de plejer. Det er nemlig på nuværende tidspunkt ikke muligt for tilskuere at se fodbold på stadion, men dette håber FC Københavns direktør Lars Bo Jeppesen snart kan ændrer sig. I hovedstadsklubben har man udarbejdet en plan for, hvordan det igen kan lade sig gøre at invitere fans i Parken.

Ifølge Tipsbladet har Jeppesen udtalt sig til Canal 9 om klubbens planer for tilskuere på stadion:

- Vi har lavet en helt konkret og meget, meget minutiøs plan for, hvordan vi under hensyntagen til sikkerhed kan få tilskuerne – og det er selvfølgelig ikke 100 procent kapacitet, men 25 eller 50 procent – tilbage på lægterne.

- Vi kommer til at gå til fodbold på en anden måde, og jeg er også med på, at der er nogle indbyggede ting i det at være tilskuer til en fodboldkamp, der må være anderledes, men hver eneste morgen klokken 8, har vi 500 skolebørn på Nedre A i Parken godkendt af kommunen og skolerne. De kan altså godt finde ud af at holde afstand.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik