Troels Drasbech

LaLiga-koryfæ stopper karrieren øjeblikkeligt

Athletic Bilbao-angriberen har opnået legendestatus i klubben.
Aritz Aduriz har i dag offentliggjort, at han stopper karrieren fra dags dato - det skyldes, at den legendariske angriber er blevet opfordret til at gennemgå en hofteprotese-operation. Angriberens plan var inden pandemien at stoppe efter 2019/20-sæsonen, hvor den sidste kamp ville have været Copa del Rey-finalen mod Real Sociedad. Det skriver Marca.

- Tiden er kommet. I går fortalte lægerne mig, at jeg skulle gennemgå en operation, jo før jo bedre, hvor jeg skal have min ene hofte erstattet.

- Desværre har min krop sagt, at nu er det nok. Jeg kan ikke hjælpe min holdkammerater, så meget som jeg ville, eller som de fortjener. Det er vilkårene for en professionel atlet.

- Lad os glemme de finaler vi drømte om. Tiden er kommet til at sige farvel, og sådan slutter vejen for mig - uforglemmelig og storslået fra start til slut. Tak fra bunden af mit hjerte, skriver Artiz Aduriz bl.a. på sociale medier.

Aduriz har spillet for Mallorca, Valencia og Bilbao i LaLiga - det har kastet hele 571 kampe af sig, hvilket har resulteret i 219 mål samt 63 assists. Siden 2002 er han den andenmest scorende spanier i LaLiga - kun overgået af selveste David Villa. En ikonisk angriber der slutter karrieren som en Bilbao-legende.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER