Fodbold nyheder

Kjær drømmer om permanent aftale med AC Milan

Af Malthe Noes

Det er indtil videre gået glimrende for den danske landsholdsanfører.

Article image
Ritzau-Scanpix

Oprindeligt har danske Simon Kjær kontrakt med Sevilla. Først blev han lejet ud til Atalanta, hvilket viste sig ikke at være en succes. Derefter blev han udlejet igen, hvor han aktuelt tørner ud for AC Milan, hvor han bl.a. spiller side om side med Zlatan Ibrahimović.

Det er allerede lykkedes landsholdets anfører at få mange kampminutter i benene samt tanke selvtilliden op efter det mislykkedes ophold i Atalanta. Den 31-årige danskers lejeophold med AC Milan udløber denne sommer, men danskeren lægger ikke skjul på, at han ønsker at fortsætte i den milanesiske traditionsklub.

- Min drøm er at blive i AC Milan, men det er svært at forudsige, hvad der kommer til at ske. Når tiden er inde, tager jeg en snak med klubben. Jeg vil gøre mit bedste for at overbevise klubben om, at jeg skal blive her. Selv om der ikke spilles kampe i øjeblikket, arbejder jeg benhårdt på at forbedre mig både fysisk og mentalt, så jeg kan blive i Milan, siger Simon Kjær til Corriere dello Sport.

I selvsamme interview roser danskeren holdkammeraten Ibrahimović, som både på og udenfor banen viser sig som en stor figur.

- Zlatan bidrager med meget, og han er en stor mester, som har prøvet at vinde næsten alt. Alene hans tilstedeværelse gør en forskel, lyder det fra Simon Kjær.

Mere om Simon Kjær

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik