Fodbold nyheder

Abdul Sule om landsmand:
Ingen overraskelse hvis han skifter til Barcelona eller Real Madrid

Af Malthe Noes

Hvis AB-legenden Abdul Sule var i Odion Ighalos sko, var der ingen tvivl om, hvad den rigtige beslutning fremadrettet ville være.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den nigerianske angriber, Odion Ighalo, som i indeværende sæson er udlejet til engelske Manchester United fra Shanghai Shenhua, står med en noget svær beslutning for enden af sæsonen. Flere eksperter har allerede givet deres bud på den bomstærke angribers fremtid.

Som Indkast.dk tidligere har berettet, har den kinesiske klub tilbudt Ighalo svimlende fire millioner kroner om ugen, hvis han vender tilbage efter det engelske lejeophold.

Hvis man spørger hans landsmand, 45-årige Abdul Sule, spår han ingen fremtid i hverken kinesisk fodbold eller Manchester United. Dog kunne andre klubber på øverste hylde bruge angriberen.

- Jeg forestiller mig, at Ighalo foretager et lukrativt skifte til en topklub i Europa, når hans lejeaftale med Manchester United udløber, fortæller Abdul Sule til Goal.com og fortsætter:

- Jeg tror ikke, at Manchester United vil beholde ham. De virker ikke til at tro nok på ham til at tilbyde ham en startplads. Der er måske heller ikke brug for ham, når Marcus Rashford er tilbage. Jeg vil ikke råde ham til at tage tilbage til Kina, selv om han får et lukrativt tilbud. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Chelsea, Manchester City, Real Madrid eller Barcelona henter ham.

Mere om Odion Ighalo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik