Fodbold nyheder

Olsen om Bendtner som træner:
Vær dig selv

Af Thomas Ræbild Poulsen

Den tidligere danske landstræner råder Nicklas Bendtner til at være autentisk og ikke bære maske, hvis han skal være træner.

Article image

For nyligt udtalte Nicklas Bendtner, at han godt kunne se sig som cheftræner i fremtiden, og nu får tidligere landsholdsspiller et par råd med på vejen af Morten Olsen, hvis han skal gøre sig forhåbninger om succes i trænersædet.

- Vær autentisk og lad være med at bære maske. Det har altid været et godt råd for mig. Du skal kunne være i jobbet og samtidig være dig selv. Det er den person, som andre så skal se det fine ved. Der vil altid være nogle, der ikke bryder sig om det menneske eller den træner. Men sådan er det at være ansvarshavende, udtaler den tidligere landstræner til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Vi er alle forskellige som mennesker og har forskellige styrker. Du skal prøve at gøre det på din måde og gøre det ud fra den person, du er. Dernæst finder man ud af, om det er tiltalende, mens man selvfølgelig også er afhængig af resultaterne.

I december udløb Nicklas Bendtners kontrakt med FC København, og i øjeblikket overvejer han, hvad der skal ske i fremtiden.

Mere om Nicklas Bendtner

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik