Fodbold nyheder

Sahin:
Han holdt altid benene på jorden og glemte aldrig, at han var et menneske

Af Henrik Varbøl Andersen

Den tyrkiske midtbanespiller storroser sin tidligere træner for altid at være et godt menneske og for at være ganske speciel.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nuri Sahin er glad for at se Jürgen Klopp få succes i Liverpool. Til Kicker uddeler han store roser til sin tidligere træner fra de glade Dortmund-dage, hvor de sammen vandt to mesterskaber. Sahin siger om sin tidligere chef:

- Det mest specielle ved Klopp er, at han er så normal. Jeg var sammen med ham i en sæson i Dortmund, hvor vi var i krise, og han glemte aldrig, hvordan han var som menneske. Det er hans største styrke.

Sahin var i den bedste periode i Dortmund en nøglespiller på Klopps hold, og de vandt to mesterskaber, en pokaltitel og to tyske Supercup titler sammen. Sahin forlod Dortmund til fordel for Real Madrid, hvor han dog aldrig rigtig fik succes.

Han har dog ikke glemt, hvad tyskeren lærte ham i sin tid i Dortmund, og han ser ham som et forbillede for, hvordan han selv gerne vil være som træner. Han roser også ”Kloppos” taktiske evner og mener, at han har udviklet ”The Reds” igennem sæsonerne.

Ved sin præsentation i Liverpool sagde Klopp selv på pressemødet, at han kunne betegnes som ”The Normal One”. Dette syntes Sahin tilsyneladende er meget passende.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik