Fodbold nyheder

Villa og Wolverhampton skal betale dyrt for Galatasaray-stopper

Af Christian Kern Hansen

Det tyrkiske medie Fanatik gør det klart, at Aston Villa og Wolverhampton-emnet Christian Luyindama skal betale et stort beløb, hvis de skal få fingrene i den 26-årige Galatasaray-stopper.

Article image
Ritzau-Scanpix

Premier League-klubberne Wolverhampton og Aston Villa er begge blevet kædet sammen med Galatasaray-stopperen Christian Luyindama af Birmingham-mediet, Birmingham Live. Den 26-årige forsvarsspiller fra Den demokratiske republik Congo har dog siddet ude med en længerevarende knæskade, og denne skade har formentlig holdt de to Premier League-klubber fra at byde på den stærke forsvarsspiller.

Det tyrkiske medie Fanatik har dog nu ifølge Sport Witness bekræftet, at spilleren er tilbage på træningsbanen efter en slem knæskade, der har holdt forsvarsspilleren ude af grønsværen i en længere periode. Såfremt, at Aston Villa og Wolverhampton stadig har interesse i midterforsvaren, bliver det angiveligt ikke nogen billig fornøjelse for de to engelske klubber. Det tyrkiske medie Fanatik beretter nemlig ifølge Sport Witness om, at Galatasaray udelukkende vil sælge spilleren, hvis et kæmpebeløb bliver sendt i retning af den tyrkiske hovedstad.

Spørgsmålet er om Wolverhampton og Aston Villa er villige til at sprænge banken for en spiller, der har siddet ude med en alvorlig knæskade, og som følge af coronakrisen ikke kan vise prøver på sine styrker?

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik