Fodbold nyheder

Braitwaite med forkærlighed til Brasilien

Af Mike Hjulmand

Martin Braithwaites idol er som han selv kalder det, den ægte Ronaldo. Generelt har den nuværende Barcelona-dansker en forkærlighed til den ægte Ronaldos sydamerikanske hjemland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Martin Braithwaite i FC Barcelona. Selvom det nu er ved at være et godt stykke tid siden, så klinger det bare så fandens godt. En dansker i en af verdens aller største klubber, er noget helt specielt og selv for ikke Barcelona-fans, må det være specielt nu at se catalonierne spille. Men i et interview med Soccerbible kommer Braithwaite nærmere ind på hans kærlighed til fodbolden.

- Den ægte Ronaldo var mit idol. Han var en speciel spiller og jeg så virkelig, virkelig op til ham. Når jeg så kampe hvor han var med, forestillede jeg mig at jeg spillede som ham, fortæller den danske FC Barcelona-spiller som nu repræsenterer en klub, som hans største idol ligeledes har gjort.

Udover at have den brasilianske Ronaldo som sit idol, har Martin Braithwaite en forkærlighed for hvad det sydamerikanske land udstråler.

- Brasiliansk fodbold repræsenterede mere, end man bare lige så. Jeg kunne virkelig godt lide det og man kunne se der var glæde i deres spil, lyder det fra landsholdsangriberen til Soccerbible.

Mere om Martin Braithwaite

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik