Fodbold nyheder

Atalanta klar til at udløse Chelsea-lejesvends frikøbsklausul

Af Christian Kern Hansen

Chelsea-lejesvenden Mario Pasalic har udmærket sig glimrende i Atalanta, og nu skulle den norditalienske klub være klar med en permanent kontrakt til kroaten.

Article image

Mario Pasalic har siden sommeren 2018 været lejet ud fra London-klubben Chelsea, og siden hans ankomst til det nordlige Italien har den kroatiske midtbanespiller været en vigtig del af et succesfuldt Atalanta-mandskab, der i denne sæson gik videre fra Champions League-gruppespillet. I sommeren 2014 blev den nu 25-årige kroatiske midtbanespiller hentet ind i den kroatiske storklub Hajduk Split, men Pasalic blev blot 12 dage efter offentliggørelsen i Chelsea lejet ud til spanske Elche, og siden da har hans karriere på budt på flere lejemål.

Mario Pasalic har udover Elche været forbi franske AS Monaco, italienske AC Milan, russiske Spartak Moskva, og nu til sidst italienske Atalanta, hvor kroaten efter alt at dømme nyder tilværelsen på baggrund af hans stærke præstationer for Bergamo-klubben. Ifølge det britiske medie The Guardian er Atalanta nu klar til betale hans frikøbsklausul, der lyder i omegnen af 112 millioner danske kroner.

Mario Pasalic har i det norditalienske fået 71 kampe på halvlandet år, hvor han fra den centrale midtbane har præsteret 15 mål og ni assists.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik