Fodbold nyheder

Avis:
Sang fik Dani Ceballos til at blive i Arsenal

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den spanske midtbane-profil var tæt på at tage tilbage til Real Madrid i januar, men han valgte alligevel at blive i Premier League og kæmpe for spilletiden.

Article image

I sommeren 2019 rykkede den 23-årige spanier Dani Ceballos til Emirates Stadium for at få mere spilletid og komme i betragtning til sommerens EM-slutning. Det hele startede også med et brag, da han var en vigtig brik på midten for Arsenal, men pludselig blev han ramt af en alvorlig lårskade, som har holdt ham fra banen i 11 kampe.

Mikel Arteta overtog tjansen for Unai Emery, og den nye manager har ikke haft stor tiltro til den unge spanier, hvor det kun er blevet til få minutter i FA-Cuppen. Det fik alle til at spekulere i, om Real Madrid ville hente ham hjem til den spanske liga i januar, hvor han kunne blive udlånt til en mindre klub.

Dani Ceballos traf en vigtig beslutning, og han er fortsat at finde i London-klubben, hvor han nu vil kæmpe for mere spilletid.

- Jeg har ikke haft en stille januar eller sommer, fortalte Ceballos til Marca.

- Det er vigtigt, at du gør de bedste, da det får klubber til at blive interesseret i dig. Det er også rigtigt, at jeg holder af stabiliteten i en klub, og derfor besluttede jeg mig for at blive i Arsenal, fordi de hentede mig i sommer, og jeg vil få dem til at tro på mig igen.

- Det virker fjollet, men Arsenal-fansene havde dedikeret en sang til mig, og der er kun tre eller fire spillere på holdet, der har en sang, og de har været i klubben længere end mig. Jeg føler mig elsket, når jeg spiller på Emirates.

Mere om Dani Ceballos

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik