Fodbold nyheder

Ekspert:
Messi vil gøre ligesom Ronaldo

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Lionel Messi kan meget vel slutte sin lange karriere i Barcelona til sommer, og det skyldes et skænderi med den sportslige ledelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den legendariske og magiske fodboldspiller Lionel Messi kan meget vel have besluttet at forlade Barcelona i det næste transfervindue, efter argentineren har været frustreret på sportsdirektøren Eric Abidal, ifølge ESPN-eksperten Gab Marcotti. Den italienske sportsjournalist har kilder, som beretter, at Lionel Messi planlægger at gøre Ronaldo kunsten efter.

Uenighederne mellem Eric Abidal og Lionel Messi skyldes fyringen af Ernesto Valverde, da angriberen ikke forstod, hvorfor ledelsen ikke gjorde mere for at hjælpe holdet på banen. De spørgsmål lagde den 32-årige ud på sin Instagram-profil, og det har efterfølgende sat gang i mange rygter.

Selvom argentineren har været i den catalanske klub i knap 20 år, så kan han snart være på vej videre. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2021, og han har ikke lyst til at underskrive en ny aftale, da han gerne vil slutte sin karriere i barndomsklubben – Newell’s Old Boys.

- Jeg tror, at tingene bliver bekræftet i den nærmeste fremtid, sagde Marcotti til ESPN om Messis fremtid.

- Han kan sige, at han ønsker at smutte og prøve sig selv af i en anden klub eller anden liga, ligesom Cristiano (Ronaldo, red.) har gjort. Jeg tror, at det sker med stor sandsynlighed. Der er større chancer for, at Liverpool ikke vinder mesterskabet end et Messi-exit.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik