Tottenham - Manchester C

England: Premier League
Tottenham S. Bergwijn (63), S. Heung-Min (71)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid2-0Tilskuere: 61.022
Manchester CX İ. Gündoğan (Str. 40), O. Zinchenko (60)
LineupReferatVideo

Mourinho storroser Christian Eriksens afløser

Af Torsten Brix

Eriksen-afløser blev helten...

Article image
Ritzau-Scanpix

Inden kampen havde Indkast.dk i artiklen - Ilden José og isen Pep mødes – igen berettet om hvordan rivaliseringen har været imellem Mourinho og Guardiola. Heri kunne man blandt andet læse, at Mourinho tidligere har sagt:

- Hver gang jeg spiller imod Pep, ender vi med at være 10 mand på banen. Er det en regel, som UEFA har lavet?

Denne gang var det dog Pep, som fik en mand udvist, da Zinchenko fik sit andet gule kort. Det blev kostbart, for kort tid efter scorede Tottenham, og hvilket mål…

I januars transfervindue skiftede Steven Bergwijn til Tottenham, og minsandten om han ikke scorede kampens første mål, da han fint brysttæmmende bolden, inden han sparkede den ind bag Ederson.


Sådan skrev Indkast.dk i går i kampreferatet af Premier League-stormødet imellem Tottenham og Manchester City. Christian Eriksen-afløseren Steven Bergwijn fik altså en smuk start på Premier League-karrieren og efter kampen var manager José Mourinho også meget rosende. Ifølge Ekstra Bladet sagde han til BBC:

– At score så specielt et mål hjemme mod mestrene kunne ikke være bedre. Det er den bedste måde at komme til en ny klub. Han er meget intelligent og ydmyg…

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Steven Bergwijn

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik