Fodbold nyheder

Lukaku:
Conte kaldte mig skrald foran hele holdet

Af Mads Sigh Lund Andersen

Romelu Lukaku er godt tilfreds med hans nye træner, Antonio Conte, selvom italieneren kan være hård.

Article image
Ritzau-Scanpix

Siden den belgiske målmaskine Romelu Lukaku kom til Inter i sommer for cirka 660 millioner fra Manchester United, har han været imponerende, og han har scoret 14 mål i 20 kampe i Serie A i denne sæson. En stor del af æren giver Lukaku selv til hans træner, Antonio Conte, som får det bedste ud belgieren. Specielt Contes ”no nonsense”-stil har fået Lukaku til at spille bedre.

- Jeg kan huske en af mine første Champions League-kampe imod Slavia Prag, hvor jeg spillede rigtig dårligt – jeg var skrald på den dag – og jeg fik en sviner af ham (Conte, red.) foran hele holdet. Han sagde jeg var skrald, og han ville skifte mig ud efter fem minutter, hvis jeg gjorde det igen. Det er små ting som det.

- Efter (kampen mod Prag, red.) spillede vi i Milan-derbyet, og der spillede jeg en af mine bedste kampe i sæsonen. Han gav mig en ørefuld – han trådte på min selvtillid, men på samme tid gjorde det mig i stødet. Han giver alle omgangen, det er lige meget, hvem du er. Alle er lige, sagde Lukaku til Sky Sports.

Mere om Romelu Lukaku

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik