Fodbold nyheder

Ferdinand revser Uniteds indkøbsstrategi

Af Mads Sigh Lund Andersen

United-legenden, Rio Ferdinand, mener, at Uniteds indkøbsstrategi har været problematisk i lang tid.

Article image

Efter Manchester United onsdag tabte 2-0 hjemme imod Burnley har den tidligere United-spiller Rio Ferdinand stillet spørgsmålstegn ved den strategi, som klubben har brugt til at hente spillere de seneste syv år.

- Når man ser på indkøbene de sidste syv år, har det været en nedadgående spiral. Når man ser på nogen af de spillere der er blevet hentet: (Marcus, red.) Rojo, Falcao, Fellaini, (Morgan, red.) Schneiderlin, (Matteo, red.) Darmian og Depay. Var nogle af disse spillere nogensinde rigtige United-spillere? Af forskellige årsager, enten mentalitet, evne eller spillespil, var de så egentlig nogensinde rigtige Manchester United-spiller?

- Og det er det, som jeg mange gange har været forvirret over; hvem er det, der køber disse spillere? Er det manageren der siger: ”Jeg vil have de her spillere”, eller er der klubben, der siger: ”Nej, vent lige. Vi henter de har spillere, men vi vil også fremtidssikre klubben”. Jeg tror ikke, der er nogen, der har overvejet det, sagde Ferdinand på BT Sport efter United havde tabt 2-0.

Mere om Manchester U

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik