England: Premier League
FT
2 - 2
(1 - 0)
Chelsea
Arsenal
Jorginho (28), Azpilicueta (84)
D. Luiz (26), Martinelli (63), Bellerín (87)
Tobias Mølgaard Sørensen

Optakt: Chelsea - Arsenal

Stamford Bridge danner rammerne for de to London-klubbers andet møde i denne Premier League-sæson, hvor begge hold har brug for en sejr. Samtidig er det opgør nummer 200 mellem de blå og de røde.
Kommentar
Både Chelsea og Arsenal har begge brug for at komme tilbage på sporet efter skuffende resultater i weekendens runde, hvor Chelsea tabte ude til Newcastle og Arsenal fik uafgjort mod Sheffield United på hjemmebane.

”The Blues” forbliver på 4.-pladsen i tabellen, mens Arsenal håber på at rykke tættere på de Champions League-givende pladser, og det bliver kun muligt med en sejr på Stamford Bridge.

Det er mindre end en måned siden, at de to mandskaber stødte sammen i det omvendte opgør på Emirates, hvor Chelsea hev en sejr hjem til allersidst i kampen, som Arsenal dominerede.

Desuden er Chelsea ikke specielt overbevisende på hjemmebane i denne sæson, og det bør Arsenal bevise i aftenens kamp, selvom de fortsat må undvære deres topscorer. Aubameyang er ikke tilgængelig efter det røde kort mod Crystal Palace for et par runder siden.

Derby-kampe har deres eget liv, og derfor vil statistikker og tidligere resultater blive skubbet til side, da begge hold har chancer og muligheder for at tage alle tre point.

Dog har Arsenal ikke formået at vinde på ”Broen” siden oktober 2011, hvor de vandt 5-3 i et hektisk møde. Chelsea har vundet seks opgør mod Arsenal siden dengang, hvor det også er blevet til et par uafgjorte. Meget peger på et uafgjort resultat, og gæsterne fra det nordlige London har selv spillet fem kampe uafgjort i de seneste ti.

Chelsea mangler ligeledes et par vigtige brikker, der førhen i sæsonen har været afgørende, og derfor kan de få problemer med at strikket mange chancer sammen. Desuden var de ikke overbevisende i weekenden mod Newcastle, hvor gæsterne tabte i overtiden.

Skader og karantæner
Hjemmeholdet kommer sandsynligvis til at undvære James i det defensive spil, da han er blevet ramt af en mindre knæskade. Desuden er Loftus-Cheek og Pulisic ligeledes tvivlsomme til opgøret.

Værre er det for gæsterne, som må undvære Chambers i deres forsvar, og Kolasinac, Nelson og Tierney er også ude med skader. Deres anfører og topscorer Aubameyang fortsat ude med karantæne efter det røde kort i kampen mod Crystal Palace.

Forventet startopstillinger
Chelsea:
Kepa
Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Emerson
Kanté, Jorginho, Mount
Willian, Hudson-Odoi
Abraham

Arsenal:
Leno
Maitland-Niles, Luiz, Sokratis, Saka
Xhaka, Torreira
Martinelli, Özil, Pepe
Lacazette

Kampens profil
Arsenal skal holde godt øje med Chelsea italienske boldfordeler, og Jorginho kan få afgørende betydning for kampens resultat. Hvis han får plads til at fordele bolden og slå de vitale bolde i dybden, så kan Chelsea skabe problemer for en svag Arsenal-defensiv.

Kampens resultat
Indkast.dk forventer en tæt affære, hvor begge mandskaber forsøger at holde modstanderen fra fadet. Derfor ender kampen 1-1 og begge hold kan tage et point med videre.

Kampen dømmes af Stuart Attwell og kan ses på både Xee og Viaplay kl. 21:15.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER