Fodbold nyheder

Sampdoria vil låne udskældt Milan-profil

Af Stefan Lindahl

Serie A-klubben Sampdoria vil efter sigende gerne låne AC Milans spanske profil Suso.

Article image

Serie A-klubben Sampdoria, der befinder sig to point over nedrykningsstregen i tabellen, er ifølge Gazzetta dello Sport interesseret i at låne AC Milans Suso. Spanieren er meget udskældt i AC Milan i denne sæson. I starten af ugen mødtes AC Milan og Sampdoria i Serie A på San Siro. Om Susos indsats i den kamp har Calciomercato skrevet:

- Suso har i denne sæson hverken været overbevisende for klubbens ledelse eller fans. I kampen mod Sampdoria mandag spillede han sin værste kamp i lang tid foran hjemmepublikummet, og han blev fuldstændig rimeligt buhet ud efter kampens slutfløjt.

26-årige Suso har afvist det kontraktudspil, som Milan præsenterede for ham, hvorfor han nu kan være på vej ud. Milan har efter sigende allerede en erstatning klar, hvis spanieren forsvinder i dette vindue.

Er det så realistisk, at Suso skifter til Sampdoria? Det er det ifølge mediet, Gazzetta dello Sport, der påpeger, at ikke mange er interesserede i kant-spilleren grundet hans skuffende sæson. Den første kontakt mellem de to klubber blev efter sigende etableret i forbindelse med mandagens kamp, hvor Suso, som skrevet, ikke spillede sin mest overbevisende kamp for Milan.

Mere om Suso

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik