Fodbold nyheder

Neuer maner rygtet om anspændt forhold til Ter Stegen til jorden

Af Christian Kern Hansen

Manuel Neuer slår fast. Han har absolut ingen problemer med sin tyske målmandskollega fra FC Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manuel Neuer har i lang tid været det altoverskyggende førstevalg, når den tyske landstræner, Joachim Löw skulle vælge målmanden til det tyske landshold. I de sidste par år, har der dog især været en målmandskollega der har presset den verdensklasse FC Bayern München-keeper. FC Barcelona-målmanden, Marc Andre Ter Stegen har spillet glimrende i den catalanske hovedstad, og har modsat Bayern-målmanden holdt sig langt mere skadesfri. Rygterne har svirret omkring Neuer og Ter Stegens potentielle anspændte forhold, i forhold til det magthieraki der finder sted.

I et interview med det tyske medie, Kicker slår Manuel Neuer dog tydeligt fast, at hans forhold til Ter Stegen bestemt er godt.

- I princippet, er der gjort for meget ud af det. Jeg har aldrig haft et problem med Marc. Vi træner for landsholdet sammen, men vi ringer ikke til hinanden, når han spiller med Barcelona eller når jeg spiller med Bayern, og vi ønsker os selv held og lykke, udtalte den tyske verdensstjerne, og udtalte blandt andet følgende i fredelige vendinger om sin holdkammerat på det tyske landshold.

- Vi sidder sammen til morgenmad, har en normal samtale- som holdkammerater, ikke som konkurrenter. Hver en af os prøver at vise den bedste præstation for holdet, så vi kan blive succesfulde.

- Dette er vigtigt, fordi vi spiller på et hold.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik