Fodbold nyheder

Ingen lyst = Død

Af Torsten Brix

Den tidligere FCK-profil William Kvist taler ud…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Hvis jeg ikke kunne mærke lysten i benene til at spille sådan en kamp, eller hvor man ellers kan man mærke sådan noget, var jeg død. Jeg ved bare, at mit allerbedste ikke længere er nok. Så jeg er glad for, at Ståle Solbakken har valgt nogle andre. Jeg ved, hvor meget det kræver at være dernede på græsset. Jeg har stået der rigtig mange gange. Nu er jeg glad for at sige, at jeg laver noget andet…

Sådan siger William Krist i dagens udgave af Politiken. Interviewet er lavet op til den altafgørende Europa League-kamp imod Malmö FF, som den ny-pensionerede Kvist gerne ville have spillet. Siden den aktive karriere sluttede, er Kvist indtrådt i bestyrelsen hos Parken Sport & Entertainment, så det er gået stærkt for ham.

- Jeg var heldig at have en længere udfasning end andre fodboldspillere. Jeg sagde selv fra på landsholdet i 2018. Jeg begyndte ikke at spille så meget i FCK. Derudover skulle jeg også forhandle en landsholdsaftale. Jeg tænkte mere og mere, at der måske ventede nogle spændende ting på den anden side. Nogle dage glædede jeg mig faktisk til at stoppe og overvejede, om jeg skulle gøre det med det samme, siger Kvist inden han afslutter om mesterskabskampen i Danmark:

- FCK nok skal hente FC Midtjylland i Superligaen. Sådan plejer det jo at gå…

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik