Fodbold nyheder

Avis:
Mbappé vil ikke forlænge sin PSG-kontrakt

Af Daniel Fisker

Den spanske avis Marca mener at vide, at Kylian Mbappé har forandret sig, hvorfor han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Article image
Ritzau-Scanpix

Marca rapporterer, at Paris Saint-Germain er ivrige efter at forlænge Kylian Mbappés kontrakt med klubben. Den nuværende kontrakt løber frem til 2022, men den har Mbappé ifølge Marca ingen intentioner om at forlænge.

Den franske superstjerne er uden ret meget tvivl den mest efterspurgte spiller i Europa. Flere af de største klubber – heriblandt Real Madrid – er efter sigende fast besluttede på at få fingrene i Mbappé, hvis de får muligheden.

Paris Saint-Germain er dog langtfra parate til at indgå i forhandlinger med andre klubber om deres højest profilerede spiller næste sommer, selvom den franske hovedstadsklub til tider har svært ved at styre deres unge superstjerne.

PSG har efter sigende indset, at Kylian Mbappé ikke længere er den unge dreng, som i sin tid afviste at skifte til Real Madrid, fordi han for et par år siden hellere ville udvikle sig ”på hjemmebane” i Paris. PSG forsøger derfor ifølge Marca at friste Mbappé med en årsløn på 187 millioner kroner, hvis han forlænger sin kontrakt til 2025.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik