Fodbold nyheder

Denne artikel er sponsoreret

Investér aktier i e-sport

Af Torsten Brix

Var du klar over det?

Article image
Ritzau-Scanpix

Aktiemarkedet behøver ikke at være et virvar af tal og grafer. En aktie kan faktisk være en investering i og støtte til et godt formål, f.eks. grøn omstilling eller bedre vilkår for sportsverdenen. Men hvordan kommer du bedst i gang med at investerer i aktier indenfor eksempelvis sport?


Find den rigtige handelsplatform
Først er fremmest er det essentielt at du kender lidt til de forskellige virksomheders status, fremtidsudsigter og den aktuelle værdi af deres aktier. Hvis du skal handle med aktier, så kan det være en særdeles kompleks affære at forstå aktiemarkedets tendenser.

Det kræver megen research at forstå de svingende kurser, og hvis du vil have det bedst mulige afkast skal du konstant holde dig ajour på markedet.

I den sammenhæng kan det være en god idé at samle dine investeringer, køb og salg hos en handelsplatform som f.eks. Nordnet. Hos Nordnet, eller andre lignende platforme, kan man mod betaling af et gebyr få et overblik over kurser, egne investeringer og handle med aktier online. Det hele er samlet et sted, så du kan foretage de rette valg i rette tid. Læs mere om Nordnet på mininvestering.dk/nordnet/


Investér i e-sport; en ny succes
Synes du det er en smule kedeligt at investere din hårdt tjente opsparing i pengeinstitutter og medicinalindustrien?
Du behøver ikke at gå på kompromis med dine politiske idealer eller miljøbevidsthed, når du skal købe aktier. Det er nemlig ikke blot banker der deler ejerskabet med deres aktionærer. Også sportsklubber og virksomheder, der beskæftiger sig med e-sport, vælger at børsnotere sig. Især har e-sportens nylige succes banet vejen for aktieinvestering indenfor den elektroniske sportsverden.Cannabis-produktion; den nye spiller på markedet
Er du mere interesseret i fremtiden for cannabis i Danmark, og ser du det som et enormt potentiale at cannabissen kan blive frigjort her i landet, så kan det være en mulighed at kigge den vej, når du vil investere. I udlandet er udsigterne for aktier forbundet med cannabis-produktion gode, og mange spår en sprudlende fremtid. I Canada, hvor medicinsk cannabis har været legaliseret siden 2001, har visse cannabis-relaterede selskaber oplevet stigninger på op til 60% de seneste 6 måneder.

Selvom at der endnu ikke eksisterer deciderede firma der varetager cannabis-produktion i Danmark, så kan det være man skal holde øjne og ører åbne. Måske bliver cannabis legaliseret i Danmark indenfor de kommende år, og så vil man gerne være en af de første til at hoppe med på den bølge af finansiel succes.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE