Fodbold nyheder

Pochettino klar til lyn-retur

Af Patrick Caglar

Argentineren skulle eftersigende være klar på en hurtig retur på managerbænken igen, efter sin fyring i Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 21 november var den sidste dag på managerbænken for Mauricio Pochettino i Tottenham. Efter en lang periode med dårlige resultater, besluttet bestyrelsen i London-klubben, at tiden var inde til at gå nye veje. Det betød efterfølgende, at den tidligere Chelsea og Manchester United manager Jose Mourinho, var ny mand i spidsen for Eriksen og co.

Blot 11 dage efter Pochettinos afsked med Tottenham, skulle den argentinske manager dog allerede være klar til et nyt job.

- Der er mange spændende klubber og projekter der kunne være spændende for mig. Det er min intention at få endnu et managerjob i Europa. Det er umiddelbart svært for mig at forestille mig noget muligt job i Argentina lige nu. Dog grundet min familie, er det ikke umuligt at tage turen herovre, siger han ifølge Fox Sports Argentina.

Rygtemæssigt ligner Arsenal og Manchester United de største bejlere til sydamerikaneren. Arsenal fyret således Unai Emery i fredags, og er dermed på manager-jagt, mens managersædet hos norske Ole Gunnar Solskjær, hænger i en meget tynd tråd efter en skidt start på sæsonen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik