Fodbold nyheder

Courtois:
Jeg er en af de bedste

Af Mads Sigh Lund Andersen

Efter en blandet start på sæsonen er Courtois ikke bange for at komme med store udtalelser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter en start på sæsonen, hvor niveau hos Courtois var meget svingende, har den belgiske målmand fået styr på handskerne, og han har nu ikke lukket nogle mål ind i fem Real Madrid-kampe i streg. Dette strækker sig over tre La Liga-kampe og 2 Champions League-kampe. Courtois seneste form har fået ham til at udmelde, at han er blandt de bedste målmænd i verden – dette gjorde han på et pressemøde forud for Belgiens kamp imod Rusland.

- Med mit talent og min form, er jeg sikker på, at jeg er blandt de bedste. Det er præcis derfor, jeg er blevet kritiseret. Jeg har kun indkasseret syv mål i La Liga, så der er ikke noget galt med min form. Jeg læser ikke aviserne. Som en professionel holder du kun øje med, hvad træneren, dine holdkammerater, og dem du ved, der kender til det at være målmand, har at sige, sagde Courtois.

- At kritisere nogen for at indkassere et mål er meget nemt, men jeg er forblevet rolig, og har gjort mit arbejde til træning. Jeg har aldrig tvivlet på mine evner. At miste min selvtillid ville være den største fejltagelse, jeg kunne lave. Det går kun nedad derfra.

Mere om Thibaut Courtois

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik