Brest - Paris SG

Frankrig: Ligue 1
Brest S. Grandsir (72)
Stade Francis-Le BléFuld tid1-2Tilskuere: 15.144
Paris SG Á. Di María (39), M. Icardi (85)
LineupVideo

PSG-træner om uskarp angriber:
Det er ikke let for ham

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Thomas Tuchel erkendte efter deres smalle sejr på 2-1 over oprykkerne fra Brest, at Cavani mangler rytme i sit spil.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det skulle have været en pligtsejr for de franske mestre, da de rejste til Brest for at vinde over oprykkerne, men det blev alt andet end let. Ángel Di Maria bragte gæsterne foran kort tid før pausen, men i midten af anden halvleg gik hjemmepublikummet amok, da Brest udlignede til 1-1. Det var med fem minutter tilbage af kampen, at PSG kunne sætte sejrsmålet ind, da Mauro Icardi kom og satte poten på en bold inde i feltet.

PSG-træneren, Thomas Tuchel, fortalte efterfølgende til pressemødet, at holdet var trætte efter den vanskelige kamp.

- Jeg forventede ikke vores bedste spil, men vi var nødt til at være cool på bolden og kæmpe imod Brest. Vi er trætte, og jeg kan forstå, at Brest er mere trætte end os, men jeg vidste, at vi kunne klare det ved at foretage ændringer. Man skal ikke forvente for meget, da det kan blive svært at lukke et hold som Brest op, men det betyder ikke noget. Vi spillede i 4-2-3-1, det var en god fodboldkamp, som vi vandt, men det var hårdt.

Stjerneangriberen Edison Cavani fik lov til at starte inde på toppen, men han fik ikke mange chancer for at bringe sit hold foran. Han måtte lade sig udskifte, og Icardi skulle bruge fem minutter på banen for at score. Den tyske træner var også ude efter kampen og forsvare den uskarpe angriber efter opgøret.

- Det er ikke let for ham (Cavani, red.), fordi han mangler rytme. Han er nødt til at klare konkurrencen med Icardi, der er fuld af selvtillid. Det er den nuværende situation, vi er et hold, og angriberne kan have perioder, hvor målene ikke kommer af sig selv. Det er altid svært, det er en følsom position, men vi har ikke noget valg, vi skal fortsætte med at arbejde.

Mere om kampen

Mere om Edinson Cavani

Mere om Paris SG

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik