Fodbold nyheder

Avis:
Conte havde andre angribere på tegnebrættet

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvis det stod til Inter-træneren, Antonio Conte, så skulle klubben have hentet andre angribere i sommer.

Article image

Antonio Conte overtog styringen af den milanske storklub i sommer og forsøgte at påvirke klubben til at hente de spillere, der vil passe bedst til hans spillestil. Romelu Lukaku og Alexis Sanchez kom blandt til klubben i sommerens transfervindue, men det var ikke Contes førsteprioriteter.

Italienske Gazzetta har bragt historien, der fortæller, at Conte havde tre angribere i tankerne, som klubben eventuelt kunne hente før den tidligere Manchester United-angriber.

Edin Džeko, Arturo Vidal og Fernando Llorente var, i nævnte rækkefølge, de angribere, den nykårede træner så i sit system.

Džeko kunne Inter ikke lukke en aftale med, og derfor valgte bosnieren at blive i AS Roma. Conte udtrykte sine tydelige frustrationer til klubben, da de overleverede nyheden til ham. Roma-angriberen var desuden rygtet til Chelsea i den periode, hvor Antonio Conte var manager i London-klubben, så det har været en angriber, han i længere tid har jagtet. I Contes system skal der være en høj, pasningsstærk angriber, som kan tage bolden til sig og fordele den ud på kanterne, mens han trækker forsvaret ind mod midten.

Spanske Fernando Llorente var det næste oplagte valg, men han endte i Napoli, hvor han allerede har vist sin målfarlighed. Chilienske Arturo Vidal blev i Barcelona, og derfor måtte de kigge på nye emner.

Antonio Contes angribere består af Romelu Lukaku og Lautaro Martínez, der til italienerens store lettelse har været giftige inde foran mål i denne sæson. Inter ligger netop nu på en 2.-plads i den italienske Serie A, hvor de i midtugen faldt ned på en 3.-plads i deres Champions League-gruppe.

Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik