Fodbold nyheder

Har United den første januar-signing klar?

Af Christian Kern Hansen

Ifølge det engelske medie, Metro har Manchester United accepteret personlige vilkår med en spiller, men hvem?

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United skulle ifølge Metro allerede være tæt på at signe en spiller, og ifølge det engelske medie skulle de personlige vilkår allerede være accepteret med en ukendt spiller.

Manchester United har som bekendt haft alvorlige spillemæssige og pointmæssige kvaler, og klubben jagter angiveligt nyt blod allerede i det forestående januar-vindue. Flere spillere har været rygtet til Manchester United denne vinter, og for kort tid siden belyste Indkast.dk et potentielt køb af den norske angrebskomet Erling Håland. Men det er ikke den eneste angriber der i det seneste stykke tid har spøget i Manchester United. Også den bundrutineret kroatiske landsholdsangriber, Mario Mandzukic har været sat i forbindelse med "de røde djævle", og måske er det ham der er blevet enig med Manchester United om et januar-skifte?

Om det er en af de to ovenstående nævnte spillere der har accepteret de personlige vilkår er ikke til at vide, men noget tyder på, at Manchester United kommer til at agere i det kommende januar-vindue.Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik