Fodbold nyheder

Sky Sports:
Real Madrid forbereder kæmpebud på City-profil

Af Obaida El-Itr

Real Madrid vil sende Gareth Bale og 600 millioner kroner i bytte for Raheem Sterling.

Article image
Ritzau-Scanpix

Troværdige Sky Sport skriver her til eftermiddag, at Real Madrid forbereder et gigantisk bud på Raheem Sterling. 600 millioner kroner og Gareth Bale i bytte for Sterling. Det er, hvad Real Madrid vil tilbyde de engelske mestre.

Den spanske hovedstadsklub sender repræsentanter til Englands landsholdskampe mod Montenegro og Kosovo for at overvære Sterling i de to kampe, inden de endegyldigt beslutter sig for at sende buddet. Sterlings repræsentanter havde angiveligt et møde med Real Madrid-direktøren Jose Angel Sanchez i sommers med henblik på et skifte, men det lykkedes ikke at få enderne til at mødes på daværende tidspunkt.

Sky Sports skriver desuden, at Real Madrids præsident, Florentino Perez, vil gøre alt for, at handlen finder sted i januar, da Sterlings markedsværdi kun vil stige i takt med hans flotte præstationer. Hvis Bale beslutter sig for at blive i Madrid kontrakten ud, forventes det stadig, at Manchester-klubben sender et bud afsted. Her skal Perez formegentlig op i nærheden af de 1,6 milliarder kroner, som Paris Saint-Germain i sin tid betalte for Neymar.

Sterling har tre år tilbage af sin kontrakt. 13 mål i 15 kampe har han scoret i denne sæson.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik