Fodbold nyheder

Officielt:
Sunderland præsenterer ny manager

Af Christian Kern Hansen

Sunderland har underskrevet en to et halvt-årig kontrakt med manager, Phil Parkinson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været noget af en tilbagegang den nordengelske klub, Sunderland, har oplevet de seneste par sæsoner. Efter man rykkede ud af Premier League tilbage i 16/17-sæsonen, er det bestemt kun gået den gale vej for Sunderland. Den efterfølgende sæson i Championship blev heller ikke nogen positiv oplevelse for det nordengelske mandskab, og man endte noget katastrofalt på Englands næstbedste rækkes sidsteplads. 18/19-sæsonen stod defor for Sunderlands vedkommende på League 1, den tredjebedste række i England.

For godt ni dage siden fyrede man den skotske manager, Jack Ross, efter utilfredsstilende resulater, og siden da har James Fowler været midlertidig manager i Sunderland.

Siden nedrykningen til League 1, har man endnu ikke formået at rykke op, men nu er der friske kræfter til netop at indfri dette ønske.

Sunderland præsenterede her til morgen på deres hjemmeside, at man havde skrevet en to og et halvt-årig kontrakt med den engelske manager, Phil Parkinson. Selv udtaler manageren om skiftet til Sunderlands hjemmeside:

- Det er både et privilegium, og uhyre ansvarsfuldt at blive udpeget som manager for denne store klub. Jeg har været i fodbold i lang tid nu, og Sunderlands store historie, passionen fra fansene, og dets fantastiske faciliteter, er legendarisk inde for spillet.

Den engelske manager ser frem til at tage hul på sin manager-tilværelse, og håber hurtigt at kunne rykke op med den nordengelske traditionsklub.

- Det er nu op til mig at bygge videre på det min forgænger præsterede, og levere den succes fansene er så desperate for. Dette er en god trup, og jeg ser frem til udfordringen om at arbejde sammen med dem, for at opnå vores mål om at rykke op fra League 1.

Phil Parkinson har en fortid som manager i en lang række mindre engelske klubber, og englænderen var senest i Bolton Wanderers, hvor han agerede manager fra 2016 og frem til 2019.Mere om Sunderland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik