Fodbold nyheder

Talentmøde sluttede med hjemmesejr

Af Torsten Brix

Meget unge målscorere da AaB gæstede FCN…

Article image
Ritzau-Scanpix

Søndag eftermiddag var det to unge og meget talentfyldte mandskaber, der mødtes i Farum, da AaB skulle gæste FCN i Superligaen. Det opgør slap hjemmeholdet bedst ud af, efter den 21-årige Mathias Rasmussen scorede kampens første mål, da den lille – og omskolede - forsvarsspiller headede bolden ind.

2-0-målet til Farum scorede ghanesiske Abu Francis på oplæg af landsmanden Isaac Atanga, og de er henholdsvis 18 og 19 år. AaB fik dog reduceret til 1-2 ved den blot 18-årige Mikkel Kaufmann, så opgøret på kunstgræsset i Farum var i den grad med masse af unge profiler – blandt andet sendte FCN den 16-årige Tochi Chukwuani på banen.

AaB var uden deres helt store profiler Rasmus Thelander og Lucas Andersen, hvilket kunne ses i store dele af kampen. FCN var klart bedre end AaB i første halvleg, mens det var omvendt i de sidste 45 minutter. Talentmødet sluttede med en hjemmesejr, efter den tidligere AaB-keeper Nicolai Larsen i overtiden havde en flot redning på afslutningen fra Søren Tengstedt... Tengstedt på 19 år.FCN – AaB: 2-1 (2-0)
1-0: Mathias Rasmussen
2-0: Abu Francis
2-1: Mikkel Kaufmann


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid