Fodbold nyheder

Tøffe revser FCK

Af Torsten Brix

Superliga-eksperten giver en hård kritik til flere af FCK’s profiler og nyindkøb.

Article image

- Et mere grundlæggende problem for FCK har været, at indstillingen til udekampene i Jylland har set fornærmende ringe ud. Man scorer sent i Horsens og i overtiden i Randers, hvor sejrene kom med lodder og trisser, mens det så helt galt ud både i Aalborg og Hobro.

Sådan siger Stig Tøfting i dagens udgave af Ekstra Bladet, inden FCK i dag tager imod FCM, og Superliga-eksperten har ikke meget til overs for flere af FCK-profilerne, der får en hård medfart:

- Jeg havde forventet, FCK ville tage til Himmerland og køre en stille og rolig sejr i land, som vi har set utallige gange. Men denne usammenspillede FCK-trup er simpelthen ikke i stand til at lave den manøvre. Særligt ikke når så mange bærende spillere svigter, som det var tilfældet. Nu har jeg været efter Viktor Fischer, der er en skygge af sig selv, og Zeca, der ellers har været FCK’s bedste og var det igen mod Lugano, havde en forfærdelig dag i Hobro. Men nyindkøbene har sgu heller ikke løftet holdet.

- Pep Biel har været decideret dårlig, Bartolec har ikke sat sig på backen, og Oviedo kan ikke slå Bengtsson af. Den største skuffelse har dog for mig været Sten Grytebust, der i øvrigt var sat af mod Lugano, fordi Kalle Johnsson havde stået en god reserveholdskamp!! Victor Nelsson, Michael Santos og Jens Stage har vel været okay uden at være prangende. Men det er sgu mange penge, der er blevet brugt på nye spillere, der KUN har været okay eller skuffende …

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid