Fodbold nyheder

Van der Sar:
De Gea er ikke uerstattelig

Af Ryan Svale

Den tidligere United-keeper mener ikke, at det er umuligt at erstatte en målmand som David de Gea.

Article image

Den tidligere hollandske keeper Edwin van der Sar havde en fantastisk periode i Manchester United, hvor han vandt fire Premier League-titler og en enkelt Champions League-titel.

van der Sar stoppede i United i 2011, hvor David de Gea blev hentet ind som hans erstatning. Han er stadig at finde i buret for De Røde Djævle, og selvom har været en stor succes for det engelske mandskab, så mener van der Sar mener, at spanieren er uerstattelig:

- Han vil forlade klubben på et tidspunkt. Til sidst vil det komme til en 'ja' eller en 'nej' beslutning. Jeg er ikke manager i United, men jeg er sikker på, at andre målmænd ville kunne udylde hans sko, hvis det blev nødvendigt, fortæller hollænderen til Marca og fortsætter.

- De Gea har været fantastisk for United, men på visse tidspunkter, måske ikke den første eller anden gang, men når folk først begynder at skrive om det, så kan man måske godt se, at han ikke altid er 'perfekt'.

- Det er dog okay for en som de Gea, da han har gjort det så godt for klubben og stadig er en god keeper, afslutter hollænderen.

De Gea har optrådt 366 gange for Manchester United.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik