Fodbold nyheder

Eriksen:
Kun tre relevante klubber

Af Mikkel Overgaard

Den danske verdensstjerne i Tottenham, Christian Eriksen, ønsker kun at skifte til tre klubber, hvis han skal forlade den engelske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 27-årige Christian Eriksen har længe været rygtet væk fra Premier League og nu skulle de tre klubber, som danskeren ønsker at skifte til være på plads.

Selvom det engelske vindue lukkede i tidligere på måneden rygtes han ivrigt til flere klubber. Eriksen er dog stadig i Tottenham og har haft en afgørende rolle i sæsonstarten, lidt ligesom tilfældet er med Manchester Uniteds Paul Pogba.

Tottenham-danskeren skulle have fundet ud af, at der ikke er den helt store appetit for midtbanespillere i dette transfervindue eller den finansielle kapacitet til at hente danskeren. Dog er manager Mauricio Pochettino afvisende, når spørgsmålene kommer hen på danskeren.

En kilde i England har fortalt det spanske medie ESPN, at der er en del der tyder på, at danskeren kun er interesseret i tre klubber, nemlig Barcelona, Real Madrid og Juventus.

Tottenham skulle være klar med en ny kontrakt til danskeren, der skulle binde ham til klubben frem til han er i starten af 30’erne. Danskeren har dog afvist at diskutere dette på nuværende tidspunkt.

Real Madrid vil komme til at mangle en erstatning for Luka Modric på et tidspunkt, men har købt Eden Hazard denne sommer og Pogba vil formentlig være topprioritet i næste transfervindue, så det er svært at se Eriksen på vej til Real Madrid i den nærmeste fremtid.

Barcelona har skaffet sig af med Coutinho på en låneaftale til Bayern Munchen, da Ernesto Valverde ikke havde behov for en målscorende nr. 10 på midtbanen. Det tyder heller ikke godt for danskernes chancer i Barcelona, der ser ud til at satse på Antoine Griezmann.

Juventus er kendt som kongerne til at hente spillere på frie transfers, og de leder efter en måde, hvorpå de kan få Paulo Dybala væk fra Juventus. Dermed virker muligheden til at være størst hos Juventus, hvis danskeren skal til én af de tre ønskede klubber.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik