Fodbold nyheder

Medie:
Conte vil have fire Real-spillere

Af Tobias Tange

Der står fire forskellige Real Madrid-spillere på Antonio Contes ønskeseddel denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

I november forventede en del af fodboldverdenen, at den nye mand i spids for Real Madrid hed Antonio Conte. Her står vi godt syv måneder senere, og det er ikke tilfældet. Den tidligere Chelsea-manager er i stedet vendt hjem til Italien, hvor han står i spidsen for Inter. Det kan dog snart komme til at virke mere, som om at han faktisk endte i den spanske hovedstad.

For han kan nemlig snart få tilslutning af folk fra Real Madrid. Her ønsker han sig fire mand. Det skriver mediet Livesoccertv. Den første på ønskesedlen er Gareth Bale, der næsten helt sikkert forlader Bernabeu denne sommer.

Nummer to er Lucas Vázquez, der meget vel kan blive tilovers i den ikoniske klub efter indkøbet af Eden Hazard og Rodrygo. Næste mand er Mateo Kovacic, som også tidligere har spillet i Milan-klubben i to et halvt år. Han var udlejet til Chelsea i sidste sæson, hvorfor han ikke virker til at være en speciel vigtig del af planerne for Zidane.

Til sidst vil han også forstærke bagkæden med Nacho, der også kan blive tilovers efter indkøbet af Eder Militao samt den rygtede ankomst af Ferland Mendy fra Lyon. De fleste medier regner også med, at der vil blive solgt ud af trupspillerne i den spanske hovedstad, så de kan leve op til Financial Fair Play-reglerne.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik