Fodbold nyheder

Wilczek er klar til kamp

Af Bertram Christensen

Brøndby-anføreren ser frem mod pokalfinalen på fredag.

Article image
Ritzau-Scanpix

På fredag klokken 17.00 danner Parken ramme om årets pokalfinale. Ligesom de seneste tre år, hedder det ene hold Brøndby IF, mens modstanderen i år er FC Midtjylland. De to hold mødtes i sidste års semifinale, hvor det blev til en sejr for Brøndby, som også vandt pokalfinalen mod Silkeborg.

I år er det så i finalen, at de to hold støder sammen, og det bliver kampen jo ikke mindre af. For ingen af de to hold, har mesterskabsspillet været en stor succes. FC Midtjylland er gået helt i stå, og selvom det blev til en imponerende sejr i weekenden mod FCK, er det blevet til et farvel til guldmedaljerne.

For Brøndby har succes ikke været meget større. Holdet fra den københavnske vestegn kan stadig nå bronzemedaljerne, men det virker usandsynligt. Måske netop derfor betyder en pokalsejr ekstra meget for holdets anfører, Kamil Wilczek.

- Det er en speciel kamp. Der er en særlig følelse i truppen og i alle folk omkring Brøndby IF. Vi ved, hvad den pokal betyder for folk herude, og vi er klar til kampen, siger polakken til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

- Vi kommer bedst muligt forberedt, og vi kommer med en sejr i bagagen og har næsten lige slået FC Midtjylland på udebane og har i det hele taget spillet mange gode kampe mod dem de seneste sæsoner.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik