Fodbold nyheder

Medier: De Rossi jagtet af flere topklubber

Af Stefan Lindahl

Italienske medier skriver dagen efter, at Roma-legenden Daniele De Rossi besluttede at takke af i Rom-klubben, at flere store klubber rundt om i verden jagter italieneren.

Både Corriere dello Sport og Tuttomercatoweb beretter begge, at store klubber på den internationale scene jagter den aldrende italiener Daniele De Rossi. Det sker blot dagen efter, at Roma-ikonet besluttede, at den igangværende sæson er hans sidste i den italienske hovedstadsklub.

Blandt de klubber som nævnes af de to medier figurerer Manchester City, Paris Saint-Germain, Boca Juniors og New York City FC. Ifølge Corriere dello Sport har Manchester-klubben tidligere prøvet at hente italieneren, men blev dengang afvist. Pariserne hentede i sidste sæson en anden aldrende italiener i Gianluigi Buffon.

Samme medie meddeler, at Roma-præsident James Pallotta gjorde et sidste forsøg på at holde 35-årige De Rossi i Rom. Angiveligt nåede tilbuddet bare ikke frem i tide, og dukkede først op hos De Rossi og hans bagland, da han havde annonceret sit stop i den klub, han har tilbragt hele sin 18-årige seniorkarriere i.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik