Fodbold nyheder

Medier:
De Rossi jagtet af flere topklubber

Af Stefan Lindahl

Italienske medier skriver dagen efter, at Roma-legenden Daniele De Rossi besluttede at takke af i Rom-klubben, at flere store klubber rundt om i verden jagter italieneren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Både Corriere dello Sport og Tuttomercatoweb beretter begge, at store klubber på den internationale scene jagter den aldrende italiener Daniele De Rossi. Det sker blot dagen efter, at Roma-ikonet besluttede, at den igangværende sæson er hans sidste i den italienske hovedstadsklub.

Blandt de klubber som nævnes af de to medier figurerer Manchester City, Paris Saint-Germain, Boca Juniors og New York City FC. Ifølge Corriere dello Sport har Manchester-klubben tidligere prøvet at hente italieneren, men blev dengang afvist. Pariserne hentede i sidste sæson en anden aldrende italiener i Gianluigi Buffon.

Samme medie meddeler, at Roma-præsident James Pallotta gjorde et sidste forsøg på at holde 35-årige De Rossi i Rom. Angiveligt nåede tilbuddet bare ikke frem i tide, og dukkede først op hos De Rossi og hans bagland, da han havde annonceret sit stop i den klub, han har tilbragt hele sin 18-årige seniorkarriere i.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik